12 Nisan 2023

Yatağa tam veya yarı bağımlı olan yatalak hastaların  ev ortamında  karşılanabilecek ihtiyacı olan sağlık hizmetlerinin ev ortamında karşılanabilmesi için Evde Sağlık Birimimiz  hizmetinizdedir.

Evde Sağlık Birimimiz  Eyüp, Sarıyer, Kağıthane, Şişli, Beşiktaş ve Beyoğlu ilçelerine hizmet vermektedir.

Evde Sağlık hizmetleri için ilk başvurunuzu  444 3833 nolu telefondan yaparak kayıt işlemlerini tamamlayınız. Daha sonraki muayene  takip ve kontrol randevuları    için 0212 427 71 05 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

Eyüpsultan Devlet Hastanesi evde sağlık hizmetleri hafta içi mesai saatlerinde ve randevu sistemi ile hizmet vermektedir.

Evde sağlık hizmetlerine kaydı yapılan hastaların adreslerine  belli bir plan  dahilinde  Evde Sağlık Ekibi giderek hastanın genel kontrolünü yapmakta ve Evde Sağlık Hizmetlerinden yararlanıp yararlanamayacağına karar vermektedir.    Daha sonra hastalar belli periyotlarla ziyaret edilerek bakım ve tedavileri yine bir plan dahilinde yapılmakta, hastane ortamında takip ve tedavisi  edilmesi gereken hastaların  ilgili hastanelere yatışı planlanmaktadır.
Acil durumlarda lütfen 112 Acilden yardım isteyiniz.

ADRES;
Alibeyköy Semt Polikliniği/Zemin kat