Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifika Programı Duyurusu
16 Eylül 2022

Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifika Programı Duyurusu

Güncellenme Tarihi 16.09.2022

Hastanemiz tarafından 21.11.2022-09.12.2022 tarihleri arasında "Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’’ düzenlenecek olup, başvurular 03.10.2022-14.10.2022 tarihleri arasındadır.

Bu sertifikalı eğitim programına Palyatif Bakımda çalışan veya çalıştırılması planlanan   (Palyatif Bakımda çalışacağını belgelemesi kaydıyla) hemşireler, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir.

Başvuru için gerekli evraklar;

• Başvuru Formu

https://ekip.saglik.gov.tr adresine e-devlet üzerinden giriş yapılarak ‘‘Başvuru Formu’’ eksiksiz doldurulmalı, başvuru kesinleştirilip  çıktısı alınarak, Hastane Başhekimi ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü’ ne onaylatılmalıdır.

• Nüfus Cüzdan Fotokopisi (ön ve arka yüzlü, hastane başhekimliğinde aslı gibidir kaşesi yaptırılmalı)
  • Diploma Fotokopisi (ön ve arka yüzlü, hastane başhekimliğinde aslı gibidir kaşesi yaptırılmalı)
  • Palyatif bakımda çalıştığına ya da çalıştırılacağına  dair belge

Başvuru belgelerinin taratılarak program sorumlusuna e-mail olarak gönderilmesi (mailin ulaşıp ulaşmadığı teyit edilerek) gerekmektedir.

Özel Üniversite, Vakıf ve Özel Hastanelerden katılacak kişiler için program ücretlidir. Program ücretleri için tıklayınız.

Konu ile ayrıntılı bilgi İçin;

Program Sorumlusu: